Waarom ik meespeel met de Duitse Lotto

Niet veel mensen kennen de Duitse lotto erg goed. Het is een beetje een ondergeschoven kindje tussen de Europese loterijen, waar vooral de EuroMillions en Eurojackpot de dienst uitmaken. Is dat terecht? Ik vind van niet. Hier 6 goede redenen waarom ik meespeel met de Duitse lotto.

1. Het is groter dan de Nederlandse loterijen

In Duitsland wonen ongeveer 5 keer zoveel mensen als in Nederland. Dit maakt, dat hun loterij ook veel groter is. Grotere loterij betekent grotere prijzen! Dit vind ik persoonlijk een heel groot voordeel aan de Duitse lotto.

2. Het is niet zo massaal als de grote Europese en Amerikaanse loterijen

Hierboven noemde ik al de EuroMillions en Eurojackpot. Deze Europese loterijen worden in zoveel landen gespeeld, dat het meteen zo massaal wordt. In Amerika heb je ook wat van die enorme loterijen, zoals de Powerball en de Mega Millions. Leuk hoor, en de prijzen zijn enorm, maar zo massaal is de kans op een mooie prijs bijna 0.

3. Je kunt mooie prijzen winnen in de Duitse lotto

De hoogste jackpot in de Duitse lotto ooit was 45,4 miljoen euro. Dat is ruim meer dan de hoogste prijs die ooit in een Nederlandse loterij is weggegeven. Daarnaast zijn er heel veel andere mooie prijzen te verdelen.

4. Meespelen gaat automatisch

Je hoeft niet naar Duitsland voor je loten. Online spelen gaat heel eenvoudig, bijvoorbeeld via theLotter. Daar maak je een profiel aan, stort je geld op je account en kun je direct rijtjes kopen om mee te spelen. Zo simpel is het!

5. Trekkingen checken gaat eenvoudig

Als je online meespeelt, is de trekkingen volgen het makkelijkste wat er is. Je kunt online de uitslagen volgen via Duitse sites, of je checkt gewoon op de site van theLotter of je wat gewonnen hebt. Nog een voordeel: prijzen worden automatisch bijgeschreven, dus je hoeft niets zelf bij te houden!

You may also like...

Leave a Reply