Over Ons

Doggershoek.nl is jouw bron voor het laatste financiële nieuws, opgezet door Jelte en Sietse, twee jongens uit de omgeving van de Doggershoek en omstreken die zich hebben verdiept in de financiële wereld. Wat ons vooral bezighoudt, is de wereld van het krediet en de wereld van beleggen. Er gebeurt namelijk ontzettend veel in die werelden waar nog veel te weinig mensen weet van hebben. En omdat wij ons veel midden in deze werelden begeven, willen wij dit graag met jullie, het grote publiek delen. Dus dat betekent dat we regelmatig verse updates plaatsen op dit financiële blog waar jullie je dagelijkse dosis financieel nieuws uit kunnen halen.

Natuurlijk gaat niet elk artikel puur over beleggen of lenen. Ook wij snappen wel dat er meer gebeurt in de financiële wereld. Zo kan het ook best om wat meer economisch getinte berichten gaan, of om een bericht over de Nederlandse huishoudens en hun financiële situatie. In ieder geval proberen we zoveel mogelijk ons te verdiepen in de verschillende zaken die ons en hopelijk jullie op financieel en economisch vlak bezighouden, met een beetje extra aandacht voor beleggen en de kredietmarkt, omdat we daarvan houden.

Hopelijk kun je met veel plezier deze site en de artikelen erop tot je nemen. Wij hebben ons uiterste best gedaan om er iets moois van te maken in ieder geval, en doen er nog elke dag ons best op. Dus voor nu wensen we jullie ontzettend veel leesplezier op dit financiële blog.

P.S.: Ja, ook wij weten wat Doggershoek eigenlijk is. We vonden het gewoon een stoere naam en we komen allebei uit naburige wijken van Doggershoek. Vandaar dat het ons leuk leek om die naam te gebruiken voor onze website. Hopelijk denkt iedereen straks bij de naam Doggershoek aan Sietse en Jelte, twee enthousiaste financiële jongens met een passie voor kredieten en beleggen!