Over Ons

Doggershoek.nl is jouw Business & Lifestyle Blog, opgezet door Jelte en Sietse, twee jongens uit de omgeving van de Doggershoek en omstreken die zich bezighouden met alle facetten van werk en vrije tijd. Wat ons vooral bezighoudt, is de wereld van start-ups en hoe je je leven perfect kunt inrichten voor een goede work-life balance. Er gebeurt namelijk ontzettend veel in die werelden waar nog veel te weinig mensen weet van hebben. En omdat wij ons veel midden in deze werelden begeven, willen wij dit graag met jullie, het grote publiek delen. Dus dat betekent dat we regelmatig verse updates plaatsen op dit Business & Lifestyle Blog waar jullie je dagelijkse dosis Business & Lifestyle nieuws uit kunnen halen.

Natuurlijk gaat niet elk artikel puur over zaken of sporten. Ook wij snappen wel dat er meer gebeurt in deze wereld. Zo kan het ook best om wat meer economisch getinte berichten gaan, of om een bericht over de Nederlandse huishoudens en hun financiƫle situatie. In ieder geval proberen we zoveel mogelijk ons te verdiepen in de verschillende zaken die ons en hopelijk jullie op financieel, economisch en recreatief vlak bezighouden, met een beetje extra aandacht voor Business en Lifestyle, omdat we daarvan houden.

Hopelijk kun je met veel plezier deze site en de artikelen erop tot je nemen. Wij hebben ons uiterste best gedaan om er iets moois van te maken in ieder geval, en doen er nog elke dag ons best op. Dus voor nu wensen we jullie ontzettend veel leesplezier op dit Business & Lifestyle Blog.

P.S.: Ja, ook wij weten wat Doggershoek eigenlijk is. We vonden het gewoon een stoere naam en we komen allebei uit naburige wijken van Doggershoek. Vandaar dat het ons leuk leek om die naam te gebruiken voor onze website. Hopelijk denkt iedereen straks bij de naam Doggershoek aan Sietse en Jelte, twee enthousiaste jongens met een passie voor Business en Lifestyle!

Onze partners

Wij werken graag samen! Hieronder zie je onze partners. Ook partner worden? Laat je reactie hieronder achter. Deze wordt niet geplaatst, maar dan kunnen wij contact met je opnemen.